Timeline Express Announcements | Magyar Helsinki Bizottság
×

Sütik kezelése

ADÓSZÁMUNK: 19013983-1-42

Az Eötvös Loránd Tudományegyetem, a Miskolci Egyetem és a Magyar Helsinki Bizottság közös antidiszkriminációs jogklinika programot indított. A kísérleti program keretében az egyetem hallgatói ügyvédekkel együttműködve nyújtanak jogi segítséget rászoruló, diszkrimináció áldozatává vált panaszosoknak.

Tovább

A Magyar Helsinki Bizottság véleményezte az Igazságügyi és Rendészeti Minisztérium által készített, a közrendet és a köznyugalmat veszélyeztető, valamint az igazságszolgáltatás működését zavaró jelenségek elleni hatékonyabb fellépés érdekében szükséges egyes törvények módosításáról szóló tervezetet. Véleményünket a minisztérium honlapján 2008. augusztus 29-én nyilvánosságra hozott tervezet szövegére reflektálva készítettük el.

Tovább

Alulírott civil szervezetek felhívjuk a rendőrséget, hogy tegyen meg minden szükséges intézkedést annak biztosítására, hogy a Meleg Méltóság Napján, július 5-én, a felvonulók háborítatlanul élhessenek alapvető alkotmányos jogaikkal. Mélységes aggodalommal tölt el bennünket az utóbbi időben tapasztalható szélsőséges, félelmet keltő, kirekesztő erők, tendenciák erősödése, irányuljanak azok bármilyen csoport ellen is.

Tovább
magyar-helsinki-bizottsag

Támogasd te is
a Magyar Helsinki Bizottság tevékenységét adód -val!

Segíts, hogy őrködhessünk
a demokrácia felett,
és hogy Magyarország továbbra is jogállam maradhasson.

Segítsd ügyvédeink munkáját, hogy továbbra is ingyenes jogi segítséget nyújthassanak azoknak, akiknek a hatóságok megsértették emberi jogait.