Fizess elő a szabadságodra!
×

Sütik kezelése

ADÓSZÁMUNK: 19013983-1-42

2020. nov. 16.

Vásárolj újságot, és támogass kormányfüggetlen hazai hírportálokat. Mi itt a Magyar Helsinki Bizottságnál is így teszünk.

Nem csak jogvédőkként, hanem állampolgárokként is szeretnénk tenni a jogállamiság megőrzéséért. Mivel fontos számunkra, hogy egy igazságos, demokratikus, civilizált országban élhessünk, fontos a független újságírás, a szabad sajtó működésének fenntartása is. Így derülhet fény a hatalmon lévők visszaéléseire és más, az életünkre hatást gyakorló, fejünk felett zajló történésekre. A független újságírók munkája nélkül nem jutnánk hozzá azokhoz az információkhoz sem, amikre alapozva felelős politikai döntést tudunk hozni a következő választásnál.

Nem véletlenül kerül a média az elnyomó hatalmak célkeresztjébe. Az elhallgattatás válogatott módszereivel élnek világszerte. Magyarországon elsősorban anyagilag lehetetlenítik el a kritikusabb orgánumokat, így nem marad más lehetőség, csak az olvasók segíthetik a fennmaradásukat. Fizess elő a szabadságodra!

Hallgasd meg a Magyar Helsinki Bizottság munkatársait arról, miért tartjuk fontosnak a kormányfüggetlen sajtótermékek támogatását!

Iratkozz fel Youtube csatornánkra a hasonló tartalmakért!

További írások

magyar-helsinki-bizottsag

Támogasd te is
a Magyar Helsinki Bizottság tevékenységét adód -val!

Segíts, hogy őrködhessünk
a demokrácia felett,
és hogy Magyarország továbbra is jogállam maradhasson.

Segítsd ügyvédeink munkáját, hogy továbbra is ingyenes jogi segítséget nyújthassanak azoknak, akiknek a hatóságok megsértették emberi jogait.