Támogasd jogvédő munkánkat és vásárolj emberi jogokat!
×

Sütik kezelése

ADÓSZÁMUNK: 19013983-1-42

2019. dec. 19.

Tartalmas, hasznos és nemes ajándékot keresel? A legjobb helyen jársz. Vásárolj emberi jogokat a Helsinkitől!

Szervezetünk karácsonyi adománygyűjtő kampánya szeretné felhívni a figyelmet az emberi jogok támogatásának fontosságára. Rendhagyó Karácsonyi vásárunk keretében sok szeretettel várjuk az adományokat, hogy még legalább 30 évig segíthessünk a közös értékeinket képviselve.
Támogasd jogvédő munkánkat és vásárolj emberi jogokat a dobozra kattintva! Köszönjük!
Ismerjétek meg ügyfelünket, Dorothyt, aki köszöni a Helsinki Bizottságnak, jól van!
Dorothy egyedülálló anya, aki két kisgyerekét  elismert menekültként neveli Magyarországon. Menekülésének okairól nyilvánosan még ma sem beszélhet, de annyit elárulhatunk, hogy ezek az okok összefüggésben állnak azzal, hogy nő.
Ügyvédünk, Pohárnok Barbara segítségével, az ő kitartó és kemény munkájának eredményeképpen, most nyugodtan élhet, és tervezgetheti a magyarországi családegyesítést a másik két otthon maradt gyerekével, akiknek az anyjuk mellett a helye. A családegyesítési eljárásban is mi biztosítjuk Dorothy jogi képviseletét.

Dorothy esete csak egy a sokból. Ugandában sokakat kényszerít rá megalapozott félelmük, hogy útnak induljanak. Nincs más esélyük. A hozzá hasonló menekülőknek nyújt segítséget a Helsinki Bizottság.

Köszönjük az adományod!

További írások

magyar-helsinki-bizottsag

Támogasd te is
a Magyar Helsinki Bizottság tevékenységét adód -val!

Segíts, hogy őrködhessünk
a demokrácia felett,
és hogy Magyarország továbbra is jogállam maradhasson.

Segítsd ügyvédeink munkáját, hogy továbbra is ingyenes jogi segítséget nyújthassanak azoknak, akiknek a hatóságok megsértették emberi jogait.