Jogszabály-véleményezés – Idegenrendészet, hontalanság | Magyar Helsinki Bizottság
×

Sütik kezelése

ADÓSZÁMUNK: 19013983-1-42

A Magyar Helsinki Bizottság észrevételei.

A Magyar Helsinki Bizottság észrevételei az egyes migrációs tárgyú törvények jogharmonizációs célú módosításáról szóló törvény tervezete kapcsán (2010. augusztus 24.)

A Magyar Helsinki Bizottság észrevételei az egyes migrációs tárgyú törvények jogharmonizációs célú módosításáról szóló törvény előterjesztése kapcsán (2010. augusztus 31.)

A Magyar Helsinki Bizottság észrevételei a hontalanság eseteinek csökkentéséről szóló, 1961. augusztus 30-án, New York-ban elfogadott Egyezményben részes állammá válásról és az Egyezmény kihirdetéséről szóló kormány-előterjesztés kapcsán (2009. február 9.)

A Magyar Helsinki Bizottság észrevételei az Európa Tanács 2006. május 19-én, Strasbourgban elfogadott, az államutódlás esetén bekövetkező hontalanság elkerüléséről szóló Egyezménye szövegének végleges megállapításáról és kihirdetéséről szóló kormány-előterjesztés kapcsán (2008. október 7.)

A Magyar Helsinki Bizottság javaslatai a harmadik országbeli állampolgárok beutazásáról és tartózkodásáról szóló 2007. évi II. törvény végrehajtására kiadandó rendeletekkel kapcsolatban (2007. február 5.)

A Magyar Helsinki Bizottság észrevételei a a harmadik országbeli állampolgárok beutazásáról és tartózkodásáról szóló törvény tervezetéhez (2006. november 7.)

 

További írások

magyar-helsinki-bizottsag

Támogasd te is
a Magyar Helsinki Bizottság tevékenységét adód -val!

Segíts, hogy őrködhessünk
a demokrácia felett,
és hogy Magyarország továbbra is jogállam maradhasson.

Segítsd ügyvédeink munkáját, hogy továbbra is ingyenes jogi segítséget nyújthassanak azoknak, akiknek a hatóságok megsértették emberi jogait.