Képzés diszkrimináció-ellenes tevékenységet végző civil szervezetek és szakszervezetek számára | Magyar Helsinki Bizottság
×

Sütik kezelése

ADÓSZÁMUNK: 19013983-1-42

2007. aug. 03.

A Magyar Helsinki Bizottság 2007. szeptember 24-25-én kétnapos antidiszkriminációs képzést tart a az Európai Ifjúsági Központban, Budapesten (II. kerület, Zivatar utca 1-3.) A képzés témája a magyarországi civilszervezetek és szakszervezetek szerepe a fogyatékkal élőkkel, az etnikai, vallási, életkori kisebbségekkel, valamint a melegekkel szembeni diszkrimináció ellen folytatott küzdelemben.

A képzést az Európai Bizottság támogatja, és célja, hogy segítséget nyújtson a civil társadalom képviselői számára a diszkrimináció elleni minél hatékonyabb fellépéshez. A nemzetközi szakértők által kidolgozott képzési program az alábbi témákat érinti: a diszkrimináció fogalma, fajtái; a közvélemény figyelmének felhívása; párbeszéd a kormányzattal; segítségnyújtás a diszkrimináció áldozatai számára; stratégiai pereskedés a magyar jogszabályok és kormányzati politikák nyújtotta keretek között.

További információk Kádár Andrástól és Moldova Zsófiától szerezhetők be a (1) 321-4323-as és a (1) 321-4327-es telefonszámokon, valamint az andras.kadar[kukac]helsinki.hu/ és a zsofi.moldova[a]helsinki.hu/ e-mail címeken. A részletes leírást és jelentkezési lapot lásd a mellékelt dokumentumban.

Tájékoztató

Jelentkezési lap

 

 

További írások

magyar-helsinki-bizottsag

Támogasd te is
a Magyar Helsinki Bizottság tevékenységét adód -val!

Segíts, hogy őrködhessünk
a demokrácia felett,
és hogy Magyarország továbbra is jogállam maradhasson.

Segítsd ügyvédeink munkáját, hogy továbbra is ingyenes jogi segítséget nyújthassanak azoknak, akiknek a hatóságok megsértették emberi jogait.