Kit takar a maszk?
×

Sütik kezelése

ADÓSZÁMUNK: 19013983-1-42

2020. okt. 28.

Kövesd a Magyar Helsinki Bizottság Instagram profilját, játssz és nyerj helsinkis textil maszkot!

Nektek is kezd távolinak tűnni az az idő, amikor még nem volt szükség az arcunk eltakarására? Már az a meghökkentő, ha belépve egy helyre megpillantasz valakit, aki nem visel maszkot? Kétségtelenül a maszk lett 2020 védjegye. Arra gondoltunk, hogy ezzel és egy játékkal hozzuk közelebb hozzátok az emberi jogok hőseit. Ismerd fel azokat, akik a te jogaidért is küzdöttek!

A játék menete:

  1. Hetente háromszor fogjuk storyban elhelyezni olyan emberi jogi hősök fotóit, akikről a Magyar Helsinki Bizottság Emberi jogi kalendáriumában is megemlékeztünk. Az arcukat azonban most maszkkal takarjuk el, hogy izgalmasabb legyen a játék!
  2. Követőink feladata, hogy felismerjék, kik szerepelnek a képeken, és ezt Instagram üzenetben elküldjék nekünk.
  3. Ha sikerül pontosan megnevezni az adott héten mind a három személyt, akkor nyereményként átadunk (vagy szükség esetén postázunk) egy Helsinki-logóval ellátott textil maszkot!

A játék november 2-án indul és négy héten át tart. A helyes megfejtések csak akkor válthatóak maszkra, ha mindhárom ugyanazon a héten érkezik.

Itt találsz bennünket Instagramon!

Attachments

További írások

magyar-helsinki-bizottsag

Támogasd te is
a Magyar Helsinki Bizottság tevékenységét adód -val!

Segíts, hogy őrködhessünk
a demokrácia felett,
és hogy Magyarország továbbra is jogállam maradhasson.

Segítsd ügyvédeink munkáját, hogy továbbra is ingyenes jogi segítséget nyújthassanak azoknak, akiknek a hatóságok megsértették emberi jogait.