Köszönjük az idén felajánlott adó 1%-okat!
×

Sütik kezelése

ADÓSZÁMUNK: 19013983-1-42

2020. okt. 05.

Néhány napja megérkezett a bankszámlánkra az adófizetők által idén felajánlott 1%-okból összegyűlt támogatás. Nagy örömünkre egyre többen fejezik ki a magyarországi adózók, hogy szükség van civil jogvédelemre, hogy szükség van a Magyar Helsinki Bizottság munkájára.

Idén 865-en tiszteltek meg bennünket bizalmukkal egy különösen terhelt időszakban. Tavasszal, a felajánlások időszakában minden a koronavírus járványról szólt, amire mi is reagáltunk tevékenységünk átalakításával. Ezekben a hónapokban sokak jövője vált bizonytalanná, és mindannyiunknak megváltozott az élete. Ez a 865 ember mégsem feledkezett meg róla, hogy támogassa a Magyar Helsinki Bizottság munkáját. Köszönjük nekik azt a 6.889.128 forintot, amivel most ügyfeleinket segíthetjük.

Szép eredmény ez. Különösen, ha figyelembe vesszük, hogy az emberi jogok vagy a civil jogvédelem ellen micsoda kormányzati kampány folyik immáron évek óta. Egy átlagos magyar civil szervezethez képest a Magyar Helsinki Bizottságnak tizenötször több adófizető mintegy hússzor nagyobb felajánlást adott 2020-ban.

Attachments

További írások

magyar-helsinki-bizottsag

Támogasd te is
a Magyar Helsinki Bizottság tevékenységét adód -val!

Segíts, hogy őrködhessünk
a demokrácia felett,
és hogy Magyarország továbbra is jogállam maradhasson.

Segítsd ügyvédeink munkáját, hogy továbbra is ingyenes jogi segítséget nyújthassanak azoknak, akiknek a hatóságok megsértették emberi jogait.